Adresa

Bucuresti, sector 3,Bd Decebal, Nr. 4, bloc S11,sc.1, parter

Telefon

0730 432 294

Program

Luni-vineri: 09:00-20:00 Sâmbătă: 09:00-19:00

Servicii

Lista completa a serviciilor noastre

Microdermabraziunea

Exfoliază in profunzime , sporește producția de colgen și elastina din piele elimina petele pigmentare și semnele de îmbătrânire, facilitează extracția punctelor negre și a punctelor de grăsime, reglează secreția sebumului, reduce cicatricile postacneice.

Mezoterapia perioculara

Creste semnificativ permeabilitatea pilelii in zona ochilor.

Mezoterapia faciala

Acționează asupra țesuturilor prin deschiderea unor micro- canale virtuale la nivelul pielii cu scopul de a penetra substanțele active în derm.

Photoon oxygen mask+

Infrared soft laser ajuta la infuzarea ingredientelor active în piele ,are rol de oxigenare și stimulare celulara.

Mezoterapie virtuala

Mezoterapia, reduce timpul de așteptare al rezultatelor palpabile și asigură pătrunderea în țesut a cremei cu peste 90%.

Radiofrecvență multipolară

Radiofrecvența multipolara-trateaza țesuturile pielii cu precizie stimulând producția de colagen și elastina prin încălzirea stratului dermic .

Oxigen hiperbaric

Oxigenul hiperbaric este un oxigen de puritate medicala 98%, care sub presiune este introdus în straturile profunde ale pielii cu scopul de trata aspectul pielii terne, obosite .

WishPro

Wishpro este un tratament inovativ ce combina patru tipuri de tehnologii. Echipamentul se bazează pe câmpurile magnetice care generează energie terapeutica in capetele de tratament și ajută la penetrarea substanțelor active din capsule.

WishPro 1 - 2 capsule

Echipament estetic bazat pe tehnologia MIT -Magnetic Infusion Technology.

Microneedling

Tratament facial bazat pe microperforatii ale pielii pentru a stimula formarea de noi straturi de colagen

Deep clean

Curățarea faciala , Microdermabraziune+ Ultrasunete+ masca /fiola

Terapie masca Soft laser

Lumina infrarosu imbunatateste activitatea celulara prin stimularea metabolismului lor.

Magnetic Pulse

Capăt special destinat pentru exfolierea celulelor moarte de la suprafata pielii. Stimulează circulația sanguină, îmbunătățește drenajul limfatic, accelerează reînnoirea celulara, masajul delicat ajuta la decongestionarea țesuturilor.

Blue Ray

Folosește o lungime de unda 420-470 nm, care provoacă eliberarea de oxigen.Utilizează lumina albastra pentru a trata tenul gras , problematic ,calmează pielea iritata și elimina bacteriile acneice.

Rejuvenation

Folosește lumina cu LED de culoarea roșie pentru a întineri pielea îmbătrânită . Acestea tehnologie a fost dezvoltată de NASA pentru reînnoirea pielii rănite în spațiu. Stimulează producția de energie celulara, activează fibroblastele dermale, îmbunătățește imunitatea pielii.

Micro Curent

Produce un câmp concentrat de energie și determină mușchii faciali sa se contracte și să se relaxeze. Cel mai puternic luptător împotriva liniilor fine și a ridurilor, îmbunătățește elasticitatea și tonusul pielii.